Zúčastnili sme sa výstavy MODDOM 2018

V dňoch 17. - 21. októbra 2018, sme sa zúčastnili na výstave MODDOM, ktorá sa konala v Inchebe v Bratislave. Prevládala tu úžasná atmosféra vďaka našim milím zákazníkom a zároveň spoluvystavovateľom. Na MODDOME sme sa zúčastnili druhý krát a usúdili sme, že každý rok si odnášame krajšie spomienky, hlavne vďaka vám.

Na výstave sme vám predstavili náš nový model – a to sedaciu súpravu SIENU, ktorá dodáv vášmu priestoru pôvab a eleganciu. SIENA nie len krásne vyzerá, ale je aj plne funkčná – je vlastníkom rozkladacieho systému, úložného priestoru a polohovateľných opierok.

Dovoľujeme si vás upozorniť na jej područ, ktorá sa vyznačuje zaujímavým prešitím. Či si ju do svojej obývacej miestnosti zvolíte v koži alebo látke, vytvorí vám pohodlie, z ktorého sa vám už nebude chcieť ísť preč. Na sedaciu súpravu sme zvolili poťahovú látku z rady EFFICIENCY, ktoré patria medzi ľahkočisteľné látky, zároveň majú vysokú odolnosť voči opotrebovaniu - čiže odteraz sa nemusíte báť umazaných ručičiek vašich ratolestí.

KONTAKT

Sofa Partners s.r.o.
Radlinského 448/14
955 01 Topoľčany

IČO: 46 416 641

Predajňa Nitra
Bratislavská 35, Nitra

PODPORUJEME PLATBY

SLEDUJTE NÁS