Žula ako spestrenie interiéru a navodenie tej správnej atmosféry

Použitie žuly vo svojom interiéri pomáha zlepšiť koncentráciu, prispieva k vyrovnanosti a k schopnosti riešiť stresové situácie, taktiež má pozitívny vplyv na zmysly a myseľ.

Žula sa používa ako častý doplnok do interiéru, či exteriéru, niet sa čomu diviť. Je veľmi odolná, vďaka materiálom, z ktorých sa skladá: živec, sľuda a kremeň.

Je výnimočná tým, že žiaden stôl nebude rovnaký, ale každý bude výnimočný, a to preto, lebo na povrchu sa nachádzajú rozličné zrnité častice, ktoré majú rôzne sfarbenie.

Typická farba pre žulu je zvyčajne svetlá (biela, sivá) s odtieňmi ružovej, modrej, zelenkastej, ale ak je súčasťou väčšie množstvo tmavo sfarbených minerálov, môže byť aj tmavá.

V dnešnej dobe si ľudia čoraz viac volia do svojho interiéru prírodné materiály, ktoré nie sú najlacnejšia voľba, ale vďaka vysokej odolnosti a trvácnosti sa táto investícia určite oplatí.

Najčastejšie sa žula využíva najmä vo vnútornom interiéri a to v kuchyni, kúpeľni, v obývačke, na výrobu podláh (podlahové vykurovanie, pretože má schopnosť akumulovať teplo), najmä kvôli svojej životnosti a exkluzivite je vhodná aj ako luxusne vyzerajúca doska konferenčného stolíka. Chemikálie, ktoré sa v domácnosti bežne používajú by nemali byť pre tento povrch žiaden problém. Žula sa môže vyskytovať v rôznych spracovaniach, a to v matných, lesklých, protišmykových. Jej najväčšou výhodou je, že sa dá na mieru prispôsobiť. Je hypoalergénna a nevyžaduje náročnú údržbu. 

KONTAKT

Sofa Partners s.r.o.
Radlinského 448/14
955 01 Topoľčany

IČO: 46 416 641

Predajňa Nitra
Bratislavská 35, Nitra

PODPORUJEME PLATBY

SLEDUJTE NÁS